Faig realitat

els teus projectes

Gema MerinaHola!

Sóc dissenyadora web i formadora. M'agraden especialment els dissenys senzills i intuitius, però sempre mirant els petits detalls.

En el meu temps lliure m'agrada viatjar, aprendre idiomes i la fotografia.

Actualment visc a Barcelona amb el meu gat. No és que en faci gran cosa, però és fotogènic i ronroneja sovint... aixó sempre ajuda!

Tant si vols actualitzar el web de la teva empresa, com si ets un particular que vol presència a la xarxa, podríem parlar. Estic segura què seria interessant.

Habilitats

habilitats
  • Códi
  • Estils
  • Programació
habilitats1
  • jQuery
  • Photoshop

Alguns projectes

Hilitos - Moda

Branding i creació de tenda online

+ info Una tenda online era el que aquesta petita empresària necessitava per a ampliar vendes. Es va crear l'identitat d'empresa i es va dissenyar el web des d'un gestor amb colors alegres i un backend molt estudiat, de manera que, a dia d'avui, la nostra clienta nos ens necessita gens ni mica.

 

Hilitos

CDN Clinica Dental

Disenny i desenvolupament del web corporatiu

+ info El client tenia un web desfasat i en volia un disseny més alegre, sense perdre la línia neta que ha de distingir un negoci que es dedica a la salut. Se li van afegir formularis validats i una newsletter.

 

CDN

Talentum - Formacio

Diseny de serveis i creació de llançadora

+ info Tenien els cursos i els materials, però els hi faltava presència a la xarxa. Formació per a adults i cursos puntuals amb opcions de descàrrega de materials, reserves en funció de la disponibilitat i detalls mimats per al seus estudiants.

 

 

Talentum

Gesre - Reprografia

Diseny i desenvolupament del web corporatiu

+ info A Gesre tenien clar que volien una eina que poguéssin fer servir ells mateixos, sense grans complicacions, per anar montant un catàleg online dels seus productes i, sobre tot, tenir presència a la xarxa. Disseny molt senzill en colors clars.

 

Gesre

Alguna cosa a dir?

Si has arribat fins aquí, t'animo a que m'expliquis el teu projecte. Segur que podem colaborar.


caracters que falten